Putování na běžkách

Pojeď s námi na třídenní výpravu na běžkách v prostředí Hrubého Jeseníku. Běžkařský kurz je navržen pro mírně pokročilé účastníky, kteří chtějí zdokonalit svou techniku a prozkoumat krásy Jesenického pohoří v zimě. Během celé výpravy se můžeš těšit na nádherné výhledy, promrzlé lesy a spoustu zábavy. Naši profesionální instruktoři, kteří jsou vášniví běžkaři, tě provedou každým krokem cesty. Budeš mít jedinečnou příležitost pracovat na zdokonalení své techniky a objevit nové způsoby, jak si užívat zimní sporty.

Program výpravy:

1. den – Přivítání a ubytování účastníků v Sobotíně, po kterém se vydáme na první setkání s běžkami. Naším cílem bude sedlo Skřítek, kde se pod vedením zkušených instruktorů budeme věnovat procvičování a zdokonalování běžkařských dovedností. Zároveň se seznámíme s okolním terénem pro následující dny. Večer se účastníci sejdou k večeři, kde budou moci sdílet své dojmy z prvního dne.

2. den – Po úvodním dni se vydáme na další etapu naší výpravy. Ráno vyrazíme na putování směrem do Karlova pod Pradědem, našeho cílového bodu. Těšit se můžeš na krásné výhledy a úchvatné scenérie. Po doražení do cíle se ubytujeme a budeme moci relaxovat po celodenním pohybu na čerstvém vzduchu. Večer si společně užijeme zaslouženou večeři.

3. den – Ráno po snídani se vyvezeme autobusem nad Karlov, kde začneme naší poslední běžkařskou etapu na vrchol Pradědu. Po výstupu se vydáme na sjezd směrem k Červenohorskému sedlu, kde zakončíme naši cestu a rozloučíme se s naší výpravou na běžkách v Hrubém Jeseníku.





TERMÍN:
26.–28. 1. 2024

CENA:
2 999 Kč

Nebo kontaktuj jednoho z našich rakeťáků